Vurderer du en valp fra oss?


I vårt avelsarbeide følger vi de retningslinjer som gjelder for Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb (NRRK)

specific discord in the patient’s relationship with his sexual viagra online acknowledge the problem in routine office settings,.

. Våre hunder er fullverdige familiemedlemmer, og deltar i alle dagliglivets ulike gjøremål og aktiviteter. Valpene vil bli sosialisert og stimulert slik at de i riktig alder vil kunne begynne å få opplevelser og erfaringer som de kan ta med seg senere i livet.

Med valpen følger

 • Valpen selges med standar kjøpskontrakt fra Norsk Kennel Klub, stamtavle og registreringsbevis
 • Registrering i Norsk Kennel Klub
 • Helseattest
 • Valpen er ID-merket
 • Ormekurer er gitt
 • Valpen er vaksinert
 • Valpen er forhåndsforsikret i Agria Dyreforsikkring
 • Valpen får med en valpepakke fra Royal Canin
 • Valpen får med et teppe fra valpekassen med lukt av mor og søsken
 • Du/dere vil også få med en informasjonsperm, samt Norsk Kennel Klubs hefte “Welcome puppy” eller “Ridgeback skolen”.
 • Oppfølging så lenge hunden lever

Forventninger til deg som valpekjøper
Vi ønsker og forventer at du/dere som nye valpekjøpere har brukt tid på å finne hunden dere ønsker, og at dere vil behandle deres hund som en komplett del av familien
.

Vårt hovedmål er å avle frem sunne og friske hunder med de egenskapene en Ridgeback kan være stolte av. Det vil derfor være av stor interesse for oss å vite hvordan valpen utvikler seg og om det skulle dukke opp utfordringer underveis. Det vil av den grunn også følge et krav om at hunden ved 12 til 18 måneders alder skal røntges for HD og AD.

Så søt

Når vi selger en valp føler vi at vi selger en del av oss selv. Vi har fulgt disse valpene fra unnfangelse og gjennom de første månedene i dens liv. Derfor har vi også et oppriktig ønske om å opprettholde et tett sammarbeid med valpene og deres nye familie, og vil selvsagt støtte deg/dere og være behjelpelige gjennom hundens liv.

Share

2 svar til Vurderer du en valp fra oss?

 1. Inger Lise Strømsvik sier:

  He?
  Vi ønsker å skaffe oss en større, aktiv og god familiehund, har lest mye om ridgeback og synes det høres ut som en spennende rase for oss. Vi er vant med hund, har en 12 år dvergpincher, tispe, mye hund i liten kropp.
  Vi er en familie som liker å være på tur sommer og vinter, bor i distriktet hvor hund har mulighet for å gå mye fritt med tilsyn selfølgelig. Håper å høre fra deg?

 2. Christoffer Birkeland sier:

  Hei..Vi er en famile på 5 som ønsker å kjøpe en Ridgeback hann..Jeg er en erfaren hundeeier.

  Min kjære Konjakk som var en Irsk setter som var en god kompis på både jakt og i hjemmet har desverre forlatt oss. Han ble 14 år å hadde et godt langt liv.
  Dette er da 3 år siden og har gått noen runder om med familien om vi skulle fått oss en ny hund..Dette er det stor stemning for.
  Jeg ønsker en hund jeg kan ta med på tur i skog og hei,men også en fin familiehund.Jeg er ikke like aktiv med hagla lenger selv om det blir et par turer i året,men er veldig glad i i tur.
  Vi har hytte og min far eier terreng som blir brukt til både jakt og fiske.

  Jeg er 40 år og samboer med 3 barn.2.5 år ,11 og 13.
  Er det planlagt kull eller er det ledige hunder?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *