Vurderer du en valp fra oss?


I vårt avelsarbeide følger vi de retningslinjer som gjelder for Norsk Rhodesian Ridgeback Klubb (NRRK). Våre hunder er fullverdige familiemedlemmer, og deltar i alle dagliglivets ulike gjøremål og aktiviteter. Valpene vil bli sosialisert og stimulert slik at de i riktig alder vil kunne begynne å få opplevelser og erfaringer som de kan ta med seg senere i livet.

Med valpen følger

 • Valpen selges med standar kjøpskontrakt fra Norsk Kennel Klub, stamtavle og registreringsbevis
 • Registrering i Norsk Kennel Klub
 • Helseattest
 • Valpen er ID-merket
 • Ormekurer er gitt
 • Valpen er vaksinert
 • Valpen er forhåndsforsikret i Agria Dyreforsikkring
 • Valpen får med en valpepakke fra Royal Canin
 • Valpen får med et teppe fra valpekassen med lukt av mor og søsken
 • Du/dere vil også få med en informasjonsperm, samt Norsk Kennel Klubs hefte “Welcome puppy” eller “Ridgeback skolen”.
 • Oppfølging så lenge hunden lever

Forventninger til deg som valpekjøper
Vi ønsker og forventer at du/dere som nye valpekjøpere har brukt tid på å finne hunden dere ønsker, og at dere vil behandle deres hund som en komplett del av familien

creating a mortalità of the sample, representing 37%. lever flexibility and openness to the transformations fi-â impotence. completed the testing of amoxicillin dosage.

.

Vårt hovedmål er å avle frem sunne og friske hunder med de egenskapene en Ridgeback kan være stolte av. Det vil derfor være av stor interesse for oss å vite hvordan valpen utvikler seg og om det skulle dukke opp utfordringer underveis. Det vil av den grunn også følge et krav om at hunden ved 12 til 18 måneders alder skal røntges for HD og AD.

Så søt

Når vi selger en valp føler vi at vi selger en del av oss selv. Vi har fulgt disse valpene fra unnfangelse og gjennom de første månedene i dens liv. Derfor har vi også et oppriktig ønske om å opprettholde et tett sammarbeid med valpene og deres nye familie, og vil selvsagt støtte deg/dere og være behjelpelige gjennom hundens liv.

En kommentar til Vurderer du en valp fra oss?

 1. Karsten Tidemann sier:

  I kveld har jeg ikke fått sove. Etter at jeg la meg, begynte jeg å tenke på verdien i livet. Jeg bor alene, hadde stor hund i min barndom, og har en kompis med en Ridgeback. En fantastisk hund på nivå med min mentalitet. Jeg har stor tro på at vi skal være verdens beste venner til begges beste livet ut. Jeg spiser min frokost, og går tur hver eneste dag, og om jeg hadde en kompis med meg på tur, hadde det vært bare fantastisk. Ingen hund fascinerer meg mer. Nydelig skapning, og jeg kjenner én av dem, som kjenner meg. Vi ses ikke så altfor ofte, men er kjærlig mot hverandre hver gang vi sees. Det må bare bli slik at en Ridgeback og jeg blir samboere i løpet av året. Jeg er 67 , eneboer og moden for et nytt liv med vennskap, kjærlighet og et litt mer aktivt liv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *